bemt AB söker nu:

Driftig säljare

Deadline för ansökan är den 20190825

Vem är vi?

bemt utökar och söker en driftig säljare
– som vill vara delaktig i ett framgångsrikt team.

bemt är ett teknik-, service- och konsultbolag med huvudkontor i Malmö. bemt är 100-talet anställda och finns med kontor i Kristianstad och Stockholm. bemt är uppdelat i olika avdelningar bestående av ventilation, kyla, tryckluft, VVS, elteknik och Service managementsystem. Inom alla avdelningar jobbar vi med service, underhåll, installation, försäljning samt konsulttjänster. Våra kunder finns inom industri, fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar, butiker, handelsbolag och bensinbolag mm, många med etableringar i hela landet. bemt AB ingår i bemt koncernen som idag består av flera olika bolag. Koncernen omsätter drygt 150 Mkr.

Vem är du?

Du skall arbeta med att sälja och marknadsföra hela vår tjänsteportfölj till prospekts och befintliga kunder i hela Sverige dock främst i Skåne. Du ansvarar för hela säljprocessen och för dialogen med kunden – till din hjälp finns även våra projektledare och övrig teknisk personal.
Detta förväntar vi oss av dig:
Du drivs av att göra affärer och som naturligt skapar och underhåller goda kundrelationer. Du ska sätta dig in i kundens behov och finna lösningar. Drivs av att arbeta mot uppsatta mål under eget ansvar. Du skall vara resultatorienterad och lönsamhetsfokuserad samt gilla att arbeta i team. Du skall ha en stark egen vilja att göra affärer och att vilja lyckas. Du skall arbeta strukturerat med förmåga att arbeta systematiskt och planera din tid. Du är alltid positiv samt öppen och ödmjuk inför nya utmaningar, ha ett stort engagemang, eget driv och ett professionellt förhållningssätt. Du skall komma bra överens med personer på alla nivåer och hanterar smidigt eventuella uppkomna situationer.. Du fokuserar på kundbehov och kundtillfredsställelse samt uppvisar ekonomisk medvetenhet i avtal och projekt. Tjänsten är med placering i Malmö, där du kommer utgå ifrån.

Vad förväntar vi oss av dig?

Krav:
● Utbildning lägst nivån gymnasienivå , gärna högre utbildning som t.ex. företagsekonomi, marknadsföring eller liknade.
● Tidigare erfarenhet av teknisk försäljning och B2B försäljning
● Förståelse och baskunskap inom bemts teknikområde
● Datorvana, MS Office, CRM system etc

Vi erbjuder dig:
● Goda förtjänst möjligheter genom fast månadslön plus provision.
● Tjänstebil
● Upparbetat distrikt med fasta kunder samt många potentiella prospekts.
● Jobba i ett framgångsrikt företag med snabb tillväxt.

Kontaktuppgifter för jobbet hittar du här:

Är du den vi söker sänd in din ansökan till michael@bemt.nu
För mera information om bolaget gå in på www.bemt.nu

Deadline för ansökan är den 20190825