bemt AB söker nu:

Platschef – En ny region ligger för våra fötter!

Vem är vi?

Bemt AB är branschledande inom fastighetsteknik som; ventilation kyla och el. Vi har huvudkontor i Malmö, med lokalkontor i Stockholm, Kristianstad och Sundsvall, men med uppdrag över hela landet. Vi är en organisation med hög kompetens inom service och entreprenad. Bemt ingår i Bemtgruppen tillsammans med bland andra VVS-Installatören, Skåneinstallatören och Bemt Nord. Vi är över 150 välmotiverade och kompetenta medarbetare och omsätter ca 260 miljoner. Bemtgruppen består av expanderande företag som präglas av framåtanda, utveckling och har en tydlig strategi för att växa.

Vem är du?

Kan du ta oss till toppen?

I Skåne är vi på plats! Kan du skall leda oss på nya marknader? Du kommer styra det dagliga arbetet på vårt Stockholmskontor med 10 anställda. Du rapporterar till koncernledningen i Malmö. Ditt uppdrag är att etablera bemt som ett starkt varumärke även i Stockholm. Men även att få verksamheten att må bra, gå bra och växa dynamiskt. 

Detta förväntar vi oss av dig:
Du drivs av att göra goda affärer och naturligt skapa och underhålla goda relationer. Du ska sätta dig in i kundens behov och finna lösningar. Drivs av att arbeta mot uppsatta mål under eget ansvar. Du skall vara resultatorienterad och lönsamhetsfokuserad samt gilla att arbeta i team. Du skall arbeta strukturerat med förmåga att arbeta systematiskt och planera din tid. Du är alltid positiv samt öppen och ödmjuk inför nya utmaningar, ha ett stort engagemang och ett professionellt förhållningssätt. Du skall komma bra överens med personer på alla nivåer och smidigt kunna hantera eventuella uppkomna situationer. Tjänsten är med placering i Stockholm, där du kommer utgå ifrån. Men allt detta är ju en självklarhet för dig.

Vad förväntar vi oss av dig?

  • Relevant utbildning.
  • Branscherfarenhet med baskunskap inom bemts teknikområden
  • Datorvana
  • Goda förtjänstmöjligheter genom fast månadslön och bonus.
  • Tjänstebil
  • Jobba i ett framgångsrikt företag med snabb tillväxt.

Kontaktuppgifter för jobbet hittar du här:

Är du den vi söker sänd in din ansökan till jobb@bemt.nu