Skåneinstallatören AB

Skåneinstallatören är en fullservicepartner inom elinstallation och eftersträvar långsiktiga samarbeten med våra kunder. Våra kontor finns i Malmö och Lund men vi verkar även i övriga delar av Skåne. Behöver ni en elektriker? Hos oss får ni kostnadsfri offert och högsta servicenivå till marknadsmässiga priser.

Med ett brett utbud av tjänster inom el erbjuder vi skräddarsydda helhetslösningar och förmånliga serviceavtal till företag, bostadsrättsföreningar och samarbetspartners. Vi utför allt från mindre serviceuppdrag till hela entreprenader.

Teckna ett serviceavtal med oss, anpassat efter era behov av kontroll och övervakning.

Service

Skåneinstallatören erbjuder fördelaktiga serviceavtal inom el och VVS.Med storleken på vår serviceavdelning kan vi i varje läge snabbt vara behjälpliga. Vi hanterar allt inom service.

Entreprenad

Anlita våra behöriga elektriker för totalentreprenad inom el och VVS – både vid renovering och nybyggnation. Vi tar oss an såväl större som mindre installationer.

Belysning

Vi hjälper er att optimera er belysning, med belysningsberäkningar och energibesparingar med ny teknik och nya styrningar.

Tele, Data, Säkerhet

Vi hanterar allt inom tele, data och säkerhet: brand, passage, inbrott och nätverk.