bemt AB söker nu:

Kyltekniker/Montör

Vem är vi?

Bemt elteknik arbetar med elentreprenader inom både nyproduktion och renovering, i både stora och små projekt. Vi tar hand om allt från projektering, offerter och ritningar ända fram till färdigställd installation. När det handlar om, om- och tillbyggnationer samt små och stora service- och reperationsarbeten är vi också en trygg partner där vi tar ansvar från felsökning till en väl fungerande anläggning.
Vår bredd och storlek ger oss möjlighet att utföra alla elarbeten i såväl mindre bostadshus till större objekt som kontors- och affärslokaler eller industrifastigheter.
Vi erbjuder även serviceavtal som vi anpassar efter kundens behov, vilket ger trygghet på ett kostnadseffektivt sätt.
Vi utför elrevisionsbesiktningar enligt gällande försäkringsvillkor och enligt riktlinjer från Brandskyddsföreningen och Elektriska nämnden.
Vi utför styr & regler-arbeten för att optimera kundens drift, verksamhet och övervakning.
Detta innefattas av programmering, konstruktion, felsökning, optimering etc.
Vi arbetar tillsammans med vår kyl, ventilations samt VS-avdelning i gemensamma projekt.

Vem är du?

Du skall vara en kreativ problemlösare, vara proaktiv och ha en god branschvana som servicetekniker samt montör. Som det lag vi är så är det till stor fördel att du är en god lagspelare. Du skall kunna arbeta tillsammans med arbetskamrater och du skall även kunna arbeta självständigt.

Vad förväntar vi oss av dig?

Bemt erbjuder kompletta tjänster som täcker hela kedjan, från konsultation & försäljning till installation & underhåll, och därför blir du en viktig kugge för att kunder ska känna sig trygga med oss som leverantör. Vi har kunder i hela Sverige så det kommer förekomma en del resor i tjänsten, men är huvudsakligen i Malmöregionen.

Vi erbjuder en trygg anställning i ett stabil organisation med bra stöd och utvecklingsmöjligheter

Kontaktuppgifter för jobbet hittar du här:

Kontaktperson:
Projektledare Nicklas Andersson
E-post: nicklas.andersson@bemt.nu
Telefon: 0720-77 77 68