VVS Installatören i Malmö AB söker nu:

Ledande montör, entreprenader

Vem är vi?

VVS-installatören i Malmö AB fortsätter att utveckla verksamheten i Skåneregionen, söker nu certifierade VS-montörer med minst 5 års erfarenhet.

 

Vem är du?

Som ledande montör arbetar du med att driva och leda entreprenader av nyproduktion för kommersiella fastigheter, skolor, bostäder m m.

Vad förväntar vi oss av dig?

Som person har du ett stort engagemang i dina arbetsuppgifter. Du triggas av problemlösning och att överträffa våra kunders förväntningar. Vi ser att du har ett naturligt eget driv och stark vilja att lyckas i allt du gör, att du har ett ödmjukt, respektfullt och tillmötesgående förhållningssätt till våra kunder och dina kollegor .

Ett spännande, stimulerande och utmanande jobb i en grupp av engagerade och drivna medarbetare. Personaltrivsel är en prioriterad fråga för oss. Som anställd hos oss kan du räkna med tryggheter som kollektivavtal, utvecklingsmöjligheter, friskvård och företagshälsovård.

Kontaktuppgifter för jobbet hittar du här:

Känns någon av tjänsten intressant, maila din ansökan till roger.larsson@vvsinstall.se alternativt
kontakta Roger Larsson på 0709–443318

(Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes)