bemt AB söker nu:

Ventilationstekniker – Malmö

Vem är vi?

bemt är ett teknik-, service- och konsultbolag med huvudkontor i Malmö. bemt är 100-talet anställda och finns med kontor i Kristianstad och Stockholm. bemt är uppdelat i olika avdelningar bestående av ventilation, kyla, tryckluft, VVS, elteknik och Service managementsystem. Inom alla avdelningar jobbar vi med service, underhåll, installation, försäljning samt konsulttjänster. Våra kunder finns inom industri, fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar, butiker, handelsbolag och bensinbolag mm, många med etableringar i hela landet. bemt AB ingår i bemtgruppen som idag består av flera olika bolag i flera olika branscher. Koncernen omsätter 300 Mkr.

Vem är du?

Har du full koll på ventilationsteknik?

Då ska du absolut läsa vidare!
Är du ett ess på ventilationsteknik och brinner för att ge bästa service med ett stort intresse för fastighetsteknik och kundvård? Då har vi jobbet för dig! Du bör ligga inne med god kunskap och erfarenhet från branschen. Som ventilationstekniker hos bemt kommer du jobba med service och felsökning av befintliga anläggningar. Du kommunicerar och rapporterar till din arbetsledare via digitala system vilket ger dig möjlighet till ett fritt arbete med kunden i centrum. Samtidigt som du får vara en bidragande del av ett företag där man trivs.

Bemt är ett tekniskt fastighetsbolag som sätter dig i centrum, du är vårt ansikte och händer mot våra kunder. Vi ger dig möjlighet att visa framfötterna och få chansen att göra karriär. Vi är ett snabbt växande företag och tänker fortsätta med det. Du har möjlighet att växa inom organisationen och tillsammans skapar vi vår gemensamma framtid.

Vi erbjuder ett varierat arbete där du kommer att ingå i vårt engagerade team med fokus på ventilation. Dina insatser kommer att vara en viktig del i vår verksamhet. Serviceanda, affärsmässighet och yrkesstolthet ser vi som självklarheter.

Som medarbetare på bemt är det viktigt att du tycker om att arbeta i ett högt tempo, är bekväm med modern teknik samt har en positiv attityd kombinerat med ett glatt humör!

Vad förväntar vi oss av dig?

  • Ventilationsteknik
  • Grundläggande IT-kunskaper
  • B-Körkort
  • Goda kunskaper i svenska och engelska

Kan du detta är det bra:

  • Styr & Reglerteknik

Några av fördelarna av att jobba på bemt

  • Marknadsmässig månadslön
  • Förmånligt pensionsavtal
  • Friskvårdsbidrag
  • Trevliga och glada kollegor
  • Fräscha lokaler på huvudkontor i Malmö

Kontaktuppgifter för jobbet hittar du här:

Henrik Flemming – Serviceledare Kyla / Ventilation Malmö

E-post: henrik.flemming@bemt.nu